Fotoreizen Archives - Smeltwater
151
archive,category,category-fotoreizen,category-151,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Fotoreizen

china-expo-2019-def2

Platteland China

We hebben weer een schitterende fotoreis naar China gemaakt. Met een fijne groep deelnemers hebben we ons weer kunnen verbazen en verwonderen over de schoonheid van het Chinese platteland.

china-7229

Smeltwater gaat naar China

Vanaf deze maand organiseert Smeltwater onder de naam ‘China in Beeld’ fotoreizen naar het fascinerende China. Ga je mee?

China spreekt bij velen tot de verbeelding. Het immense land is nog grotendeels voor ons in geheimen gehuld. Het is ook een land dat in rap tempo verandert. Hou je van fotograferen en ben je nieuwsgierig naar wat China je te bieden heeft? Ga dan met ons mee! Wij zijn specialist in fotoreizen naar dit bijzondere en indrukwekkende land. Meerdere keren per jaar bieden wij de mogelijkheid om fotograferend China en zijn mensen te ontdekken.

Kijk op www.fotoreizenchina.nl voor meer informatie.

china-7027

Made in China

Ooit in China geweest? Dit land heeft mij echt betoverd. In november heb ik, samen met 12 andere fotografen, Yangshuo en omgeving ontdekt. Een lust voor het oog, zowel de natuur als de mensen.

china-6401 china-6431 china-6508 china-6895 china-7027 china-7229 china-7354