Smeltwater gaat naar China - Smeltwater fotografie
22169
single,single-post,postid-22169,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Smeltwater gaat naar China

fb-shared-image

Smeltwater gaat naar China

Vanaf deze maand organiseert Smeltwater onder de naam ‘China in Beeld’ fotoreizen naar het fascinerende China. Ga je mee?

China spreekt bij velen tot de verbeelding. Het immense land is nog grotendeels voor ons in geheimen gehuld. Het is ook een land dat in rap tempo verandert. Hou je van fotograferen en ben je nieuwsgierig naar wat China je te bieden heeft? Ga dan met ons mee! Wij zijn specialist in fotoreizen naar dit bijzondere en indrukwekkende land. Meerdere keren per jaar bieden wij de mogelijkheid om fotograferend China en zijn mensen te ontdekken.

Fotoreis Yangshuo 10 dagen 2350 euro (inclusief vlucht)

Het karstgebergte is een schitterend natuurfenomeen en daarmee een van de mooiste natuurgebieden van China. De rivieren die door dit gebied kronkelen maken het plaatje tot een lust voor het oog. Naast de mooie natuur kent de omgeving van Yangshuo talrijke traditionele dorpjes waarbij je een goede indruk krijgt van het Chinese leven.
Tijdens onze fotoreizen verblijf je de hele week in dezelfde lodge. Dit zijn gerenoveerde traditionele huisjes in een rustig dorpje midden in een nationaal park even buiten Yangshuo. De velden beginnen op honderd meter van je kamer en in een paar minuten loop je naar de rivier en zit je midden tussen de merkwaardig gevormde kalksteenbergen. Vanuit het hotel kun je aan verschillende excursies deelnemen. De terrasvormige rijstvelden die in het voorjaar onder water staan, zijn weergaloos mooi. Je kunt ook per fiets (gratis) of lopend de omgeving verkennen.

Kijk op www.fotoreizenchina.nl voor meer informatie.

Annemieke Kok

No Comments

Post a Comment