Anke-Climatechain-AK-2691
Fotografie voor Climatechain

FOTOgrafie

Fotografie voor
jouw site

Al jarenlang fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Vaak word ik ingezet voor klussen waar interactie met mensen belangrijk is. Mijn spontane manier van fotograferen zorgt voor veel ontspanning wat terug te zien is in de beelden. Ik heb ervaring in het fotograferen van portretten, events, campagnebeelden en beelden voor websites. Wat kan ik voor jou betekenen?

Headerbeelden

Dit zijn beelden die bepalend zijn voor de uitstraling van je website. Deze afbeeldingen dragen bij aan het volledige beeld dat je wilt neerzetten.

Productfoto's

Met deze beelden versterk je de tekst over je product of dienst. Dit kunnen bijvoorbeeld foto’s zijn van de training die je geeft, hoe een bepaalde ruimte eruit ziet maar ook productfoto’s.

Voor bij je blog

Schrijf je regelmatig een blog of artikel en heb je hiervoor passende afbeeldingen nodig? Hoe handig is het dan dat je beschikt over een set foto’s waar je uit kan kiezen.

Profielfoto's

Wil je het gezicht laten zien achter je organisatie? Zorg dan voor goede profielfoto’s van jou of je medewerkers. Deze kunnen gebruikt worden op de site maar ook op de social media kanalen.

Voorbeelden van mijn werk

Wat doe jij om Nederland schoon te houden?

Opdrachtgever: NederlandSchoon

 

Doelstelling van NederlandSchoon is het bestrijden en voorkomen van zwerfafval. Dit in samenwerking met gemeenten, bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en ons allemaal. 

 

Voor NederlandSchoon verzorg ik diverse fotografie. Ik heb jarenlang het project Supporter van Schoon gedaan waarbij ik mensen op straat portretteerde met de vraag: Wat doe jij om Nederland schoon te houden? Al deze portretten werden met mijn interview gebruikt voor de site en social media. Daarnaast verzorg ik de profielfoto’s, fotografeer acties en evenementen en maak persfoto’s.

Ga naar de site >

Op het erf bij stoere boeren

Opdrachtgever: Natuur en Milieu Gelderland

 

Op dit inspiratieblog vertellen stoere boeren hun verhaal.  Boeren die op een duurzame manier hun bedrijf ontwikkelen, de uitdagingen die ze daarbij tegenkomen en de successen die ze vieren.

 

Ik verzorg voor dit project de fotografie. ga naar de site >

Beeldbank voor bij je blog

Opdrachtgever: Climatechain

 

Climatechain heeft als missie het klimaat te verbeteren met machtig kleine stapjes. Met een blog en wekelijkse tips wil Anke ons motiveren om bewuster te gaan leven. 

 

Voor Climatechain heb ik een beeldbank aangelegd, met beelden die gebruikt kunnen worden op de site, blog of mailing. Hiervoor hebben we een lijst met onderwerpen samengesteld en dit zo goed mogelijk in beeld gebracht. ga naar de site >

Werken met jongeren met een verstandelijke beperking

Opdrachtgever: Parc Spelderholt | Gloedonline

 

Parc Spelderholt heeft een uniek concept voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij wonen, werken en leren op het Parc. Gasten zijn welkom in het hotel en kasteel voor logeren, confereren, feesten en partijen.

  

Voor Parc Spelderholt heb ik de foto’s gemaakt voor de headerbeelden en een beeldbank verzorgd met foto’s die bij de inhoud geplaatst kunnen worden. Hiervoor ben ik meerdere keren op locatie geweest. ga naar de site >