Wat doe jij om Nederland schoon te houden?

Opdrachtgever: NederlandSchoon

 

Doelstelling van NederlandSchoon is het bestrijden en voorkomen van zwerfafval. Dit in samenwerking met gemeenten, bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en ons allemaal. 

 

Voor NederlandSchoon verzorg ik diverse fotografie. Ik heb jarenlang het project Supporter van Schoon gedaan waarbij ik mensen op straat portretteerde met de vraag: Wat doe jij om Nederland schoon te houden? Al deze portretten werden met mijn interview gebruikt voor de site en social media. Daarnaast verzorg ik de profielfoto’s, fotografeer acties en evenementen en maak persfoto’s.

Ga naar de site >

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *